Afzender: Telesphorus Buyssens, Adinkerke
Geadresseerde: Optatus Buyssens, Belgisch Leger

 

My dear!

Eindelijk terug op vaderlandschen grond! Werd geroepen naar Adinkerke om deel uit te maken van de 2de brigade des Chemins de Fer de Campagne.

Thérèse en Fen blijven achter in Kales, in dezelfde woonst Rue Littré nr 2, waar ze nog immer even verlangend uw bezoek verbeiden; zal het me nu gegund zijn u wat meer te zien ,vermits ik meen dat ge maandelijks naar de Panne gaat uitrusten: ik woon ook juist op de Panne in Hôtel des Flandres, vlak voor de zee.

Gelieve nogtans de briefwisseling te sturen aan mijn” officieel” adres. Uwe kaarten heb ik alle tien met veel genoegen ontvangen: zeldzame aanwinsten voor mijne verzameling; ik bespreek ze wel eens later, voor zoover dat in mijne bevoegdheid is.

Heb vernomen van een collega van Omer, dat deze o.m. de Belgische bedienden uitbetaalt in Gent.

Anders geen familienieuws;
Goed heil en hartelijkste groeten van
Uw immer dierbaren
Teles

P.S. Heb Coppejans reeds gesproken.