Afzender: Thérèse en Fen
Geadresseerde: Beste va

Beste Va

Ik heb u brief die dagtekend van zondag dinsdag morgen ontvangen, en zijn na de middag naar het Radhuis gegaan en heb de aanvraag afgegeven, uiterst te vrede dat u niets ontbreekt ik zijn waarlijk dom geweest van daar naar te vragen, ik heb een klein briefje van Optatus ontvangen waarin hij mij meld dat u hem gelast mij 100 f op te sturen ik verwacht een van deze dagen het postmandaat, hij is nog altijd gezond en welvarend, ook vraagt hij naar onze Fen maar zal hem antwoorden zoodra ik alles heb ontvangen, ik moet u melden dat onze Fen de 9de van de klas is zeer te vrede over dat resultaat, nog eenige dagen schijden ons, maar die 14 dagen hoop ik zullen wel gauw voorbij zijn.

Onze hartelijk groeten en vele kussen van ons bijde

Thérèse en Fen.